top of page
  • Skribentens bildRocmore

Personerna bakom kompetensen Peter Wikström | Platschef

Namn:

Peter Wikström


Titel:

Platschef


Hur länge har du jobbat på Rocmore?

Jag började på företaget 2021


Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning:

Jag har en bred kompetens både inom bygg och installationer och är gärna med redan från tidiga skeden under projekteringsstadiet och ända fram till överlämnandet.


Jag har erfarenhet från byggbranschen sedan i början på 90-talet och har byggt massor av olika projekt med lägenheter, småhus, kommersiella lokaler, industrifastigheter, vårdboenden, skolor och skyddsrum mm.


Jag har gått den långa vägen och startade min karriär som snickare och har utbildat mig kontinuerligt sedan dess.


Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

I min roll som platschef ansvarar jag för att planera, driva och leda projekt från kontrakt till överlämnande. Arbetsdagen ser lite olika ut beroende var i projektet vi befinner oss just för tillfället.

Jag gillar när projektet är i full drift och allt går enligt planeringen. Det brukar vara mest jobb för mig i start och avslutningsfasen av ett projekt.

Mitt i projektet är det mycket repetition av samma moment och alla vet vad som ska göras på daglig basis både inom vår organisation och hos våra underentreprenörer.

Det är viktigt för mig att alltid ligga steget före och vara förberedd och planera för kommande moment.


Vad är det roligaste med att jobba med det du gör?

Att få driva ett projekt framåt och i slutändan leverera en produkt som alla inblandade kan känna stolthet över. Det motiverar mig i min roll som platschef.

Jag gillar också dialogen med alla inblandade under hela resan fram till slutkund och samarbetet som krävs för att nå ett lyckat projekt.

Commenti


bottom of page