top of page
Rocmore_personal.png

JOBBA HOS OSS

Bli en del av teamet. Rocmore är ett mellanstort och växande byggföretag. Vi utvecklar ständigt vår kompetens och våra arbetsområden.

 

Det viktigaste vi har är varandra och kompetensen hos våra medarbetare. Eftersom vi växer tillsammans med våra anställda letar vi alltid efter nya kollegor. När vi tillsätter våra ledare och chefer går det ofta via internrekrytering så vi ser gärna att du har höga ambitioner. Samtidigt tycker vi att specifik yrkesstolthet är lika värdefullt. Hos oss kan du med andra ord arbeta i samma tjänst i decennier eller gå mellan olika yrkeskategorier – alla kunskaper är viktiga för oss!

 

Du är varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka din ansökan!

Hur går det till?

Rocmores rekryteringsprocess är tuff att gå igenom - men väl värt det! Första mötet tar alltid vår VD. Vid andra mötet möts du av en Rocmore-medarbetare och VD, samt får göra ett kunskapstest. Vid detta skede gör vi alltid en bakgrundskontroll och en analys av oberoende part.

Går allt bra blir du en Rocmorare!

 

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta vår HR-chef så hjälper hon dig vidare

 

Ulrika Wahllöf Björk

Tf HR-chef

hr@rocmore.se

Rocmore_personal2.png
JOBBANSÖKAN
Fyll i ansökan och blir en del av teamet.

Tack för din ansökan!

bottom of page