top of page
  • Skribentens bildRocmore

Personerna bakom kompetensen: Ove Lindström | Projektledare
Namn: Ove Lindström

Titel: Projektledare

Hur länge har du jobbat på Rocmore? Sedan 2016

Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning. Jag är nästan född i branschen. Jag började småjobba lite med bygg i 18-årsåldern, har varit fastighetsskötare och jobbat med fastighetsservice kort. På ett sommarjobb kom jag i kontakt med en kille som drev ett plattsättningsbolag och började då jobba där. Fick en bra lärare som var gammal murare och var lärling där i fyra år. Efter det startade jag en egen firma och har hoppat mellan annat men alltid stannat inom plattsättning.

Jag jobbar med allt inom epoxykonstruktioner i samband med plattsättning och är extra förtjust i mosaikarbeten, har nog mycket mer erfarenhet inom det än många andra. Jag har bland annat hjälpt mosaikkonstnärer, det är tavlor man skapar och det lämnas åt betraktarens upplevelse. Det förhöjer känslan av att det är något speciellt man ser på, det är ett avancerat och pilligt arbete. Jag jobbar med både sötvatten och saltvattenspooler.


Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? Jag är för det mesta ute på arbetsplatsen och producerar för att komma vidare och effektivisera. Kontorsarbete kommer i andra hand. Jag vill vara med i hela processen när en kund betalat mycket för ett arbete, för mig är det viktigt att alltid kunna säkerställa kvaliteten.

Vad är det roligaste med att jobba med det du gör? Att skapa ett resultat som uppfyller den förväntan som kunden har, det är primärt för mig.


Comments


bottom of page