top of page

BYGGSERVICE

För oss är byggservice ganska enkelt. Det handlar om att helt och fullt förstå dina behov och att erbjuda rätt kompetens för just dina byggnader. Med vår breda yrkeskompetens, genuina hantverksskicklighet och fokus på din vilja löser vi dina utmaningar.

 

Vi utför alla slags reparationer och underhållsarbeten. Bland våra kunder hittar du allt från stora kommunala och börsnoterade fastighetsbolag, till små privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi jobbar med de flesta typer av fastigheter – kommersiella, bostäder och miljonprogrammet. Genom åren har vi också renoverat många kulturhistoriska byggnader.

 

Många av våra kunder väljer att teckna ramavtal för att säkra sitt behov av byggservice. Vi har också erfarenhet av förtroendeentreprenader där vi kommer in i ett tidigt skede och arbetar tillsammans med dig. Vi hjälper till med utredningar, budgetar och tar fram rätt konsulter, leverantörer och underentreprenörer för att leverera den mest fördelaktiga och kostnadseffektiva lösningen för dina behov.

 

Om- och tillbyggnader

Stambyten

Lägenhetsrenoveringar i badrum och kök

bottom of page