top of page
  • Skribentens bildRocmore

Sundbybergs Simhall

Fakta om projektet Projektnamn: Sundbybergs Simhall Område: Sundbyberg Årtal projektet genomfördes: 2014 Anbudssumma/budget: Beskrivning: Plattsättning Bolag projektet genomfördes åt: Sundbybergs kommun Referens hos kunden: Ansvarig på Rocmore: Ove Lindström, kontaktinfo längst ner på sidan

Plattsättning i publika utrymmen, barnbassäng, tävlings- och undervisningsbassäng, samt soldäck och enskilda omklädningsrum.

Det gamla badhuset renoverades och man byggde till ytterligare delar. Resultatet har blivit en trivsam och tillgänglig simhall för alla badgäster. Den nybyggda multibassängen går exempelvis att anpassa efter målgruppen då den har försetts med en höj-och sänkbar botten. För att ytterligare öka tillgängligheten har bassängen även försetts med en hiss så att rullstolsburna själva kan ta sig ner i vattnet. För detta fina arbete fick Interoc Plattsättning Stora kakelpriset 2015.

“Här har man valt att satsa på mycket färg vilket vi tycker är roligt. Det finns en stor färggrann regnbåge på väggen och vid regnbågens slut finns en härlig guldskatt på vilken barnen kan åka rutschkana. Man har även byggt ett tredje omklädningsrum som framför allt riktar sig människor med könsneutral identitet eller funktionsvarierade som kanske har ledsagare av annat kön eller människor som av religiösa skäl vill byta om enskilt.”
KONTAKTPERSON

Ove Lindström Plattsättning Projektledare
0708-68 77 23
ove.lindstrom@rocmore.se
Comments


bottom of page