top of page
  • Skribentens bildRocmore

Personerna bakom kompetensen Lotta Söderberg | KMA och systemansvarigNamn:

Lotta Söderberg


Titel:

KMA- System- och IT ansvarig


Hur länge har du jobbat på Rocmore?

Sedan 2022


Berätta lite om vad du har för kompetens, erfarenheter och utbildning.

Jag har arbetat inom ett flertal olika branscher (Bygg, IT, Textil, E handel och Retail) samt haft  ett antal olika roller: Inköpare, Produktionschef, Inköpschef, Business Consultant, Varumärkesansvarig och Affärschef.

De områden  jag har mest erfarenhet ifrån är: KMA (Kvalitet/Miljö/Arbetsmiljö), CSR (Corporate Social Responsibility) , Ekonomi, IT, Inköp och Ledarskap.


Det jag är mest stolt över som jag har åstadkommit tillsammans med ett team under 2023 är att starta upp ny IT miljö, nytt Intranät samt erhållit godkänd BKMA certifiering för alla Rocmore bolagen.


På Stockholms universitet läste jag kurser inom marknadsföring och ekonomi. Efter det har jag byggt på min utbildning inom grupp och ledarskap (UGL), BKMA systemansvarig, arbetsmiljöansvar för chefer, miljöansvar, BKMA – systemansvarig i företaget, entreprenadjuridik, BAM, förhandlingsteknik, diverse IT utbildningar, Dale Carnegie Training, Stockholms tillskärarakademi och barnsäkerhet.


Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Oftast är jag på vårt huvudkontor som finns i fina lokaler i Gamla Filmstaden i Råsunda. Jag startar upp dagen med ett leende och säger God morgon till mina kollegor samt tar en kaffe.

Mina arbetsdagar ser olika ut beroende på vilket område jag för tillfället arbetar med. Det kan vara allt från administrativa uppgifter, från att planera samt utföra Interna revisioner inom ett av våra projekt, Arbeta med plan över våra processer, system och struktur samt implementera dessa inom företaget.


Vad är det roligaste med att jobba med det du gör?

Att bygga upp en företagskultur samt arbeta fram processer, struktur, arbetssätt och implementera dessa. Glädjen är när vi får höra att det som har arbetats med, nått fram till kollegorna och de återkopplar att detta har sparat tid för mig!

Comments


bottom of page